Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ημερομηνία Έναρξης : 24/1/2020

 Ημερομηνία Λήξης : 31/1/2020

 


 

ΘΕΜΑ:

Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια ενός αξο-νικού τομογράφου 124 τομών, με εγγύηση πέντε ετών, συνολικού προϋπολογισμού 1.160.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με κριτήριο ανάθεσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, με χρηματοδότηση από το πλαίσιο εφαρμογής της Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS.

Κάνουμε γνωστό ότι το Νοσοκομείο πρόκειται να προκηρύξει Διεθνή Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό για την προμήθεια ενός αξονικού τομογράφου 124 τομών, με εγγύηση πέντε ετών, συνολικού προϋπολογισμού 1.160.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με χρηματοδότηση από το πλαίσιο της εφαρμογής της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS και με κριτήριο ανάθεσης τη συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.
Με την παρούσα πρόσκληση, η Υπηρεσία μας εισάγει σε δημόσια διαβούλευση τις τεχνικές προδιαγραφές της ως άνω προμήθειας με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη παρατηρήσεων-σχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψηφίων προμηθευτών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και να επισημαίνουν συγκεκριμένους όρους των τεχνικών προδιαγραφών.
Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε επτά (7) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.attikonhospital.gr, στον σύνδεσμο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Σε περίπτωση τροποποίησης των τεχνικών προδιαγραφών, ως αποτέλεσμα της διαβούλευσης, θα αναρτηθούν οι αναδιαμορφωμένες τεχνικές προδιαγραφές για τέσσερις (4) επιπλέον ημέρες.
Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή προμηθευτών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχομένων ειδών και υπηρεσιών.
Συνημμένα:
Πρακτικό Τεχνικών Προδιαγραφών (αρ. πρωτ. 2254/20-01-20)
Ο Διοικητής ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Σπυρίδων Αποστολόπουλος
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ


 

Πρόσκληση-Τεχνικές προδιαγραφές

Εμφανίσεις: 533