Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ημερομηνία Έναρξης : 2/7/2020

 Ημερομηνία Λήξης : 6/7/2020

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. πρωτ. 17454/27-05-20 πρόσκλησης για δημόσια διαβούλευση τεχνικών προδιαγραφών για Υπηρεσίες Συντήρησης δύο (2) Γραμμικών Επιταχυντών VITAL BΕAM μαζί με το πληροφοριακό δίκτυο/σύστημα ογκολογίας (OIS) ARIA το οποίο περιλαμβάνει σύστημα σχεδιασμού ακτινοθεραπείας ECLIPSE του οίκου VARIAN του Νοσοκομείου», για τρία έτη και κατόπιν παρατηρήσεων που διαβιβάστηκαν στην επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών, το Νοσοκομείο με την παρούσα εισάγει σε δεύτερη φάση δημόσιας διαβούλευσης, τις κάτωθι τροποποιημένες τεχνικές προδιαγραφές με σκοπό τη δημόσια συζήτηση και τη λήψη παρατηρήσεων-σχολίων επί του περιεχομένου αυτών, στο πλαίσιο της διαφάνειας των διαδικασιών καθώς και της ευρύτερης συμμετοχής υποψηφίων προμηθευτών. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τεκμηριωμένες προτάσεις και να επισημαίνουν συγκεκριμένους όρους των τεχνικών προδιαγραφών.
Η διάρκεια της διαβούλευσης ορίζεται σε τέσσερις (4) ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.attikonhospital.gr, στον σύνδεσμο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις και εισηγήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Το Νοσοκομείο δεν δεσμεύεται να υιοθετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση αυτών με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή προμηθευτών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των παρεχομένων ειδών και υπηρεσιών.

Συνημμένα: Το υπ΄ αριθμ. 21113/24-06-20 Πρακτικό Τεχνικών Προδιαγραφών

Ο Διοικητής ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Σπυρίδων Αποστολόπουλος


 

 Πρόσκληση-Τεχνικές προδιαγραφές

Εμφανίσεις: 165