Δελτίο τύπου

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Περισσότερα...

Δελτίο τύπου

Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας.

Περισσότερα...

Δελτίο τύπου

Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου σχετικά με ΣΟΧ1/2019

Η Διοίκηση του ΠΓΝ Αττικόν ανακοινώνει ότι, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη πρόσληψη σαράντα εννέα (49) ατόμων της σύμβασης ΣΟΧ1/2019, για την φύλαξη των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και έχουν ήδη υπογραφεί τριάντα εννέα (39) ατομικές συμβάσεις, διάρκειας ενός (1) έτους

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου σχετικά με αναισθησιολογικά μηχανήματα

 Η Διοίκηση του ΠΓΝ Αττικόν ανακοινώνει ότι, παρελήφθησαν και τίθενται σε λειτουργία 5 (πέντε) αναισθησιολογικά μηχανήματα, σύγχρονης τεχνολογίας για τις ανάγκες της Β’ Πανεπιστημιακής Αναισθησιολογικής Κλινικής.

Περισσότερα...