Δελτίο τύπου σχετικά με φάρμακα

Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, αναφορικά με την έλλειψη φαρμάκων, και τις επακόλουθες αναβολές προγραμματισμένων θεραπειών, η Διοίκηση του ΠΓΝ Αττικόν ενημερώνει ότι, λόγω εξάντλησης των σχετικών πιστώσεων του Προϋπολογισμού, όντως υπήρξε πρόβλημα στον εφοδιασμό του Νοσοκομείου με τα απαραίτητα φάρμακα.

Περισσότερα...

Αναβάθμιση του Παιδιατρικού Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Η Διοίκηση του ΠΓΝ «Αττικόν» σας γνωστοποιεί ότι τέθηκε σε λειτουργία ο νέος χώρος του Παιδιατρικού Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο μας.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου

Μετά την αναγνώριση από το Υπουργείο Υγείας, της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝ «Αττικόν», ως Κέντρου μη χειρουργικής εμφύτευσης συσκευών διόρθωσης ενδοκαρδιακών βλαβών με χρήση του συστήματος MitraClip (Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας υπ’ αριθμ. Γ2β/οικ.32649/26.04.2018, ΦΕΚ 1585/τ.Β/08.05.2018), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη σε Δημόσιο Νοσοκομείο της 2ης ΥΠΕ, επέμβαση επιδιόρθωσης μιτροειδούς βαλβίδας με τη χρήση του συστήματος αυτού.

Περισσότερα...

Δελτίο Τύπου 21-6-2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΕΔΗΝ

Οι γνωστοί φωτορεπόρτερ της ΠΟΕΔΗΝ, μονίμως απόντες από τα δρώμενα του Νοσοκομείου, προχώρησαν εκ νέου σε καταγγελίες για τα ράντζα του ΠΓΝ «Αττικόν».Να τονίσουμε για μία εισέτι φορά, ότι το πρόβλημα της ύπαρξης των ράντζων στο Νοσοκομείο μας είναι διαχρονικό από το 2011, έτος κατά το οποίο το Νοσοκομείο εντάχθηκε πλήρως στο σύστημα εφημέρευσης των Νοσοκομείων του ΕΣΥ. Βέβαια τότε η ΠΟΕΔΗΝ τηρούσε σιγήν ιχθύος και αποσιωπούσε το γεγονός έντεχνα, ενώ τώρα ανακαλύπτει εκ νέου το θέμα των ράντζων, προφανώς υποκινούμενη από κίνητρα καθαρά αντιπολιτευτικά, λόγω προεκλογικής περιόδου.

 

Περισσότερα...

Ανακοίνωση για μαγνητικό τομογράφο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Β. Κεγκέρογλου, στην σημερινή συνεδρίαση της Βουλής και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια χωρίς να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στον βωμό της άκρατης καταστροφολογίας, διευκρινίζουμε τα εξής:

Περισσότερα...

Ανακοίνωση μελέτης έργου «Νέο κτίριο για χρήση χημειοθεραπειών στο Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ»

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν ανακοινώνει ότι κατατέθηκε στο Νοσοκομείο μας η μελέτη του έργου «Νέο κτίριο για χρήση χημειοθεραπειών στο Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ» που εκπονήθηκε από ιδιώτη μελετητή, σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 15ης /31-07-2018 (Θέμα 20ο) με ΑΔΑ: ΩΖ4Τ4690ΩΔ-6ΜΡ και της υπ’ αριθμ. 2ης / 29-01-2019 (Θέμα 50ο) με ΑΔΑ: 63ΓΒ4690ΩΔ-ΒΛΨ, αποφάσεων Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, περί αποδοχής της δωρεάς ύψους 1.200.000 € από την ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ ΑΙΓΕΑΣ για την μελέτη εφαρμογής και κατασκευή νέου κτιρίου για χρήση χημειοθεραπειών.

Περισσότερα...